Een spannend en interactief escape room kinderfeestje met spionnen en geheimagenten, waarbij de deelnemers met behulp van een mobiele telefoon en de Clockdown website onder andere moeten ontsnappen uit de Escape Room. De Escaperoom opdracht is een onderdeel van het feestje daarnaast krijgen ze nog andere opdrachten om zo steeds verder te komen bij hun einddoel. Het gebruik van de mobiele telefoon en de speciale website helpt de deelnemers door de opdrachten heen en maakt het extra spannend. Zeker als ze onverwacht gebeld gaan worden door de mysterieuze contactpersoon. Deze is altijd achter de hand is als het eventjes niet lukt. Want hij heeft naast dit speciale draaiboek toegang tot een speciale website met het speloverzicht, opdrachten, antwoorden, hints, maar ook tot de geheime codes, zodat de operatie niet kan mislukken!

 

Locatie: een binnen of buiten feestje?

 

Het Clockdown Escape Room feestje speelt zich bij voorkeur binnen af, maar indien gewenst dan kunnen sommige onderdelen ook buiten plaats vinden. Zorg dat je binnen genoeg ruimte hebt voor het aantal kinderen dat wordt uitgenodigd.

 

Leeftijd kinderen

 

Dit feestje is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 

 

Aantal kinderen

 

We houden voor dit feestje maximaal 10 kinderen aan. Heb je een grotere groep stuur ons dan even een mailtje voor meer informatie. 

 

Operatie ClockDown is te spelen op computer/laptop, tablet en mobiele telefoon. Wel voorzien van een internetverbinding (wifi of 4G).


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema hebben we ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in onze webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)