Even voorstellen... Don Pardon, een eigenzinnige en klungelige maffiabaas die op zoek is naar een nieuwe bende. Samen met zijn familie kijkt hij of de kinderen geschikt zijn voor het "zware" werk. Een maffiafeestje met een knipoog, want de kinderen komen er al snel achter dat Don Pardon eigen helemaal niet zo'n goede maffiabaas is. Een maf maffiafeestje, dat extra leuk en interactief is door het gebruik van de Don Pardon website. Hier leren de kinderen de familie Pardon kennen en krijgen ze grappige opdrachten. De kinderen gaan op een leuke manier in 2 of 3 teams de strijd aan met elkaar, waarbij plezier en lol voorop staan. Van de hilarische opdracht teenschieten tot de gekke duello spaghettiknopen in het grote Don Pardon eindspel. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en waarschijnlijk nog vaak terugdenken aan deze gekke Italiaanse familie!

 

Locatie: Don Pardon Maffiafeestje binnen of buiten feestje?

 

Het feestje kan in het geheel binnen worden gehouden, maar het feestje is ook bij uitstek geschikt voor buiten! Vaak is het ook lekker om met de groep even naar buiten te gaan.

 

Leeftijd kinderen

 

Dit maffiafeestje is geschikt voor kinderen van 6-10 jaar. Voor jongens en meisjes een heel grappig maar ook nog wel een beetje een stoer feestje!

 

Inhoud Don Pardon Maffiafeestje

 

-  Indeling/verloop van het feestje

-  Spelopdrachten met extra speluitleg

-  Boordevol tips

-  Ervaringen van andere ouders

-  Inclusief toegangscode voor Don Pardon website

 

Hoe werkt het?

 

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit Don Pardon themafeestje binnen 24 uur in je mailbox. Je hebt een inlogcode nodig voor het gebruik van de beschermde deel van de Don Pardon website. Deze kun je eenmalig bij ons opvragen. Deze is tijdelijk geldig.

 


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema heb ik ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in mijn webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)