Overleef je eigen feestje!

 

Het Expeditie Robinson Survival Feestje als thema is uitdagend, avontuurlijk en een leuke beproeving voor alle feestgangers! De kinderen komen er tijdens dit feestje achter of ze een goede Robinson kunnen zijn. De proeven zijn een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen! Voor dit feestje heb je geen speciale locatie nodig. Je kunt het bijvoorbeeld ook heel goed geven in het bos, het schoolplein of op het strand. De expeditie gaat gelijk van start met een leuke teamopdracht en zal voor de kinderen een feest van herkenning zijn. Het feestje is compleet beschreven in een uitgebreid draaiboek van het begin tot het einde van het feestje, stap voor stap. Daarnaast nog met veel leuke tips en aanvullingen van ouders die het feestje al hebben gegeven. 

 

Locatie: een binnen of buiten feestje?

 

Een aantal opdrachten moeten echt buiten worden gedaan, maar kan grotendeels ook binnen worden gehouden. Ook als het weer wat minder is, is het lekker om even met de groep naar buiten te gaan. 

 

Leeftijd kinderen

 

Dit verjaardagsfeestje is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. De jongere kinderen zullen wat meer hulp nodig hebben en wat speelser omgaan met het thema. Ook voor 12 jarigen nog een heel leuk en uitdagend thema.

 

 

Inhoud

 

-  Uitnodigingen (zelf uit te printen)

-  Indeling/verloop van het feestje

-  Spelopdrachten met extra speluitleg 

-  Boordevol tips

-  Ervaringen van andere ouders

-  Samenvatting van het draaiboek

-  Extra spellen (alternatieven)

 

Hoe werkt het?

 

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit Expeditie Robinson themafeestje binnen 24 uur in je mailbox.

 


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema hebben we ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in onze webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)