Griezelig griezelfeestje voor jonge feestgangertjes 


Heksenketel heeft griezellevel 1, dat wil zeggen een indicatie voor de leeftijd 6 en 7 jaar. Het heeft wel griezelen als thema, maar is vooral erg luchtig en grappig. Met een toegangscode krijgen de kinderen toegang tot de "griezelwebsite" en wordt door de vriendelijke Tilly de Heks in een kort animatiefilmpje elke opdracht uitgelegd. De kinderen krijgen leuke opdrachten en de griezel activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van 6 jaar, maar kunnen afhankelijk van de groep en leeftijd iets spannender gemaakt worden. Heksenketel is ideaal voor een verjaardagsfeestje of een leuke Halloweenparty.

 

Locatie: een binnen of buiten feestje?

 

Heksenketel is grotendeels geschikt voor binnen, maar voor de heksenrace is het beter dat de kinderen naar buiten gaan. Gezien de leeftijd is het advies het feestje overdag te geven, want in het donker kan het snel als te spannend worden ervaren. Bij dit feestje gaan de kinderen in teams de strijd met elkaar aan, waarbij plezier en lol voorop staan.

 

Inhoud

 

-  Uitnodigingen (zelf uit te printen)

-  Indeling/verloop van het feestje

-  Spelopdrachten met extra speluitleg

-  Boordevol tips

-  Inclusief toegangscode voor Griezelfeestjes.nl en begeleiding via de website

 

Hoe werkt het?

 

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling  ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit themafeestje binnen 24 uur in je mailbox. Een week voor het feestje kun je de toegangscode aanvragen voor die week, die toegang geeft tot het beschermde gedeelte van de Griezelfeestjes website. 

 


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema hebben we ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in onze webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)