De HuntMasters (feestgangers) gaan op jacht naar de voortvluchtige Schim. Is deze van de aardbodem verdwenen of heeft de Schim toch sporen nagelaten? Met de HuntMasters-website en door het oplossen van puzzels en uitvoeren van opdrachten krijgen de HuntMasters toegang tot de speciale HuntMasters-app en kan de jacht beginnen... 

 

Wat volgt is een spannende en uitdagende speurtocht waarbij de HuntMasters telkens op zoek moeten naar een nieuwe locatie en nieuwe aanwijzingen. Welk team krijgt de Schim te pakken?

 

Leeftijd/aantal kinderen

 

Dit feestje heeft 3 verschillende moeilijkheidsniveaus (je ontvangt bij het draaiboek altijd alle niveaus):

  • HuntMasters 1: leeftijd 8 - 10 jaar;
  • HuntMasters 2: leeftijd 11 - 13 jaar;
  • HuntMasters 3: leeftijd 13+

De mogelijkheid is er ook om bij een gemengd gezelschap deze niveaus te mixen. Bij kleine groepen speelt men als één team en bij grotere groepen speelt men als teams tegen elkaar. Bij elke groep is het wel vereist dat elk team door een volwassene wordt begeleid (i.v.m. verkeersveiligheid)

 

Locatie: een binnen of buiten feestje?

 

Een aantal opdrachten moeten echt buiten worden gedaan (speurtocht), maar het spel kan voor een deel ook binnen worden gespeeld. 

 

 

 

Inhoud

 

- Uitnodigingen (zelf uit te printen)

- Indeling/verloop van het feestje

- Spelopdrachten met extra speluitleg (3 niveaus)

- Boordevol tips

- Inclusief toegangscodes HuntMasters website en app

Hoe werkt het?

 

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit HuntMastersfeestje binnen 24 uur in je mailbox. 

Je hebt inlogcodes nodig die toegang geven tot het beschermde gedeelte van de HuntMasters website en app. Deze inlogcodes kun je eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn de codes nog beperkt geldig.

 


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema hebben we ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in onze webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)