Een spannend en interactief kinderfeestje met spionnen en geheimagenten, waarbij de deelnemers met behulp van een mobiele telefoon en een speciale Missie X website een ontvoeringszaak gaan oplossen. Door middel van geheime toegangscodes, die ze verdienen met het uitvoeren van de opdrachten, komen ze tijdens dit spionnenfeest steeds verder in de geheime Missie X. Het gebruik van de mobiele telefoon en de speciale website helpt de deelnemers door de opdrachten heen, maar hulp van X is altijd achter de hand als het eventjes niet lukt. Want X heeft naast dit speciale draaiboek toegang tot de geheime codes, zodat de missie tijdens dit spionnenfeestje niet kan mislukken!

 

Locatie: een binnen of buiten feestje?

 

Een aantal opdrachten moeten echt buiten worden gedaan, maar kan grotendeels ook binnen worden gehouden. Ook als het weer wat minder is, is het lekker om even met de groep naar buiten te gaan.  

 

Leeftijd kinderen

 

Dit feestje is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. Het is zelfs voor de stoerste jongens en meisjes nog best een spannend feestje (dit willen de kids juist ook vaak!!). Hou er rekening mee dat jongere kinderen vaak nog wat extra hulp nodig hebben bij de opdrachten en vaak ook nog niet zelfstandig op pad kunnen gaan met de eindspeurtocht. 

 

 Inhoud

 

-  Uitnodigingen (zelf uit te printen)

-  Indeling/verloop van het feestje

-  Spelopdrachten met extra speluitleg

-  Boordevol tips

-  Ervaringen van andere ouders

-  Samenvatting van contacten met X

-  Inclusief toegangscodes voor Missie X website

 

Hoe werkt het?

 

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit Missie X Spionnenfeestje binnen 24 uur in je mailbox. 

Je hebt inlogcodes nodig die toegang geven tot het beschermde gedeelte van de Missie X website. Deze inlogcodes kun je eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn de codes nog beperkt geldig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MissieX is te spelen op computer/laptop, tablet en mobiele telefoon. Wel voorzien van een internetverbinding (wifi of 4G).


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema hebben wij ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in onze webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)