VEELGESTELDE VRAGEN

VRAAG 1.  PRIJZEN

 

Er komen 8 kinderen op ons kinderfeestje moet ik dan 8 draaiboeken bestellen?

 

 

Nee, de prijzen (€ 12,95 - € 19,95) zijn per draaiboek en niet per kind! Je kunt dus gewoon 1 draaiboek bestellen, dan krijg je het complete draaiboek van het kinderfeestje opgestuurd inclusief alle bijlagen. Het draaiboek bevat o.a. uitnodigingen die u zelf kunt uit printen, maar hier zitten géén attributen bij als jokers, notitieboekje en dergelijke (zie vraag 2 en 3). 

 

Kan ik het draaiboek voor meerdere feestjes gebruiken?

 

Voor al mijn feestjes (behalve het Expeditie Robinson thema) heb je inlogcodes nodig voor speciale websites of een app. Vanaf één week voor het feestje kun je deze inlogcodes bij mij opvragen en deze zijn geldig tot en met de datum van het feestje.

VRAAG 2.  PER POST OF MAIL

 

Krijg ik het draaiboek van het kinderfeestje per post of via de mail opgestuurd?

 

Het gaat om digitale draaiboeken en deze ontvangt compleet via de mail. 

VRAAG 3.  FEESTPAKKETTEN VOOR KINDERFEESTJE

 

Heb ik feestpakketten nodig voor het kinderfeestje of het ook zonder?

 

Het is niet noodzakelijk om een feestpakket aan te schaffen, het kan ook allemaal zelf geregeld worden met huis-, tuin- en keukenspullen. Je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen. Feestpakketten zijn een extra optie bij elk draaiboek, maken de voorbereiding eenvoudiger en kleden het feestje extra aan. Bij elk feestje staat een afbeelding van de feestpakketten, maar je kunt ook kijken in de webshop www.locohippo.com. Hier vind je ook de prijzen van de verschillende feestpakketten.

VRAAG 4.  LEVERTIJD

 

Wanneer worden de draaiboeken geleverd?

 

Voor IDEAL betalingen geldt: vandaag betaald = ontvangst binnen 24 uur in de mail! (let op: handmatige overboekingen duren vaak iets langer)

 

Ik heb 2 dagen geleden het draaiboek besteld en betaald, maar nog niet ontvangen. Hoe kan dat?

 

Heb je een IDEAL betaling gedaan en na een dag nog niks ontvangen, stuur dan gelijk een mailtje mogelijk is er dan iets fout gegaan bij de verwerking. (let op: handmatige overboekingen duren vaak iets langer)

VRAAG 5.  LOCATIE KINDERFEESTJE BINNEN OF BUITEN

 

Kunnen de feestjes ook helemaal binnen worden gegeven?

 

Alleen het Robinson Survivalfeestje en het Missie X Spionnenfeestje zullen gedeeltelijk buiten plaats moeten vinden. Maar vaak is het ook wel even lekker om met de groep naar buiten te gaan. Het Wie is? feestje en Don Pardon maffiafeestje kunnen zowel binnen als buiten worden gehouden. Het ClockDown Escape Room feestje is een echt binnenfeestje (maar kan bij mooi weer ook gedeeltelijk buiten worden gegeven)!

VRAAG 6.  VOORBEREIDINGSTIJD KINDERFEESTJE

 

Hoeveel voorbereiding hebben deze kinderfeestjes nodig?

 

De voorbereidingen bestaan vooral uit het doorlezen van het draaiboek en de opdrachten "eigen" maken. Vaak is het prettiger om dit toch over een aantal dagen te spreiden. Het mooiste is als je het draaiboek al een week voor het feestje in huis hebt. Je kunt dan op je gemak beginnen met doorlezen van het draaiboek, om je zo een idee te vormen hoe het feestje eruit gaat zien. De feestjes met een website hebben een kortere voorbereiding nodig (minimaal 3 dagen) en zijn ideaal bij last minute organisaties! 

VRAAG 7.  KINDERFEESTJES VOOR GROTERE GROEPEN

 

We willen graag meer dan 12 kinderen uitnodigen, moet ik dit nog vooraf aangeven?

 

Standaard gaan de draaiboeken uit van 6 tot 12 kinderen, maar sommige feestjes zijn wel uit te breiden. Het is bij grotere aantallen wel verstandig om vooraf via de mail even contact op te nemen, dan kunnen de mogelijkheden nog besproken worden.

 

 

VRAAG 8. HOUDBAARHEID CODES

 

Wij willen het feestje pas over 2 maanden geven, zijn de codes zolang 'houdbaar'?

 

De inlogcodes zijn vanaf één week voor het feestje begint op te vragen via onze website. Het maakt hierbij niet uit wanneer het feestje is gepland. Het is juist wel lekker om het draaiboek op tijd in huis te hebben.