Waar het als Wie is de Mol? fan allemaal mee begon... Een kinderfeestje gebaseerd op het thema Wie is de Mol? Het feestje is compleet beschreven in een uitgebreid draaiboek van het begin tot het einde van het feestje, stap voor stap. Daarnaast nog met veel leuke tips en aanvullingen van ouders die het feestje al hebben gegeven. Er valt niemand af tijdens het feestje en je hebt geen speciale locatie nodig. Dit budgetfeestje hoeft niet veel te kosten. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.  

 

 

Locatie: een binnen of buiten feestje?

 

Afhankelijk van de geselecteerde opdrachten kan het feestje in het geheel binnen worden gehouden, maar het feestje is ook bij uitstek geschikt voor buiten! Vaak is het ook lekker om even naar buiten te gaan. 

 

Leeftijd kinderen

 

Dit themafeestje is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. 

 

Inhoud 

 

-  Uitnodigingen (zelf uit te printen)

-  Indeling/verkoop van het feestje

-  Spelopdrachten met extra speluitleg

-  NIEUW: speel eenvoudig de Test via je Ipad/tablet of smartphone met de speciale app! 

-  Bloedstollende ontmaskering van de saboteur en bekendmaking van de winnaar

-  Schriftelijke test

-  Uitleg voor het inzetten en verdienen jokers

-  Brieven met uitleg voor alle deelnemers (ook voor degene met de geheime opdracht)

-  Duel met vrijstellingen

-  Boordevol tips

-  Ervaringen van andere ouders

-  Samenvatting van het draaiboek

-  Extra spellen om het feestje helemaal aan te passen aan je eigen wensen/feestje

 

Hoe werkt het? 

 

Het gaat om een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit Wie is? themafeestje gebaseerd op thema Wie is de Mol binnen 24 uur in je mailbox.  Je hebt een inlogcode nodig voor het gebruik van de app. Deze kun je eenmalig bij ons opvragen, één week voordat het feestje begint. Daarna nog beperkt geldig.

 

 

 

 

 

 

NIEUW: speel eenvoudig de Test, ontmaskering en bekendmaking van de winnaar op tablet/ipad of mobiele telefoon.


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema hebben we ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in onze webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)