Een vreemd virus verandert mensen en dieren in zombies.

Lukt het de Zombie Squad om de wereld te redden?

Een spannend kinderfeestje met zombies, griezelopdrachten & een escaperoom! Het verhaal wordt in filmpjes verteld door professor Como. Hij heeft de hulp ingeroepen van het speciale Zombie Squad team. Eerst krijgen ze een 'zware' training en daarna zijn ze klaar voor de laatste uitdaging....de escaperoom!  Gaat het ze lukken om deze missie tot een goed einde te brengen?

 

 

 

Leeftijd/aantal kinderen

 

Dit feestje heeft 2 verschillende versies (je ontvangt bij het draaiboek altijd beide versies!):

  • Zombie Squad 1: leeftijd 8-10 jaar
  • Zombie Squad 2: leeftijd 10+ 

Deze leeftijdsgrens is een globale inschatting, elk kind is anders. Je hebt zelf nog invloed op het griezelniveau. 

 

Ze spelen dit spel samen als één team. Hierdoor is het feestje standaard geschikt tot maximaal 10 kinderen. Heb je een grotere groep? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 

Locatie: een binnen of buiten feestje?

 

Bij dit feestje heb je voor 2 opdrachten een donkere kamer nodig, dus deze opdrachten kunnen alleen binnen. De overige opdrachten kunnen deels ook buiten gegeven worden. In het donker s'avonds maakt het dan nog een stukje spannender.... Bij Zombie Squad 2 is er ook nog een griezeltocht op het einde.

 

 Inhoud

 

-  Uitnodigingen (zelf uit te printen)

-  Indeling/verloop van het feestje

-  Spelopdrachten met extra speluitleg

-  Boordevol tips

-  Samenvatting voor opbouwen escaperoom

-  Inclusief toegangscodes voor ZombieSquad griezelwebsite 

-  Indien nodig: extra support, omdat elk feestje weer anders is..

 

Hoe werkt het?

 

Het is een digitaal draaiboek en wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit Zombiefeestje binnen 24 uur in je mailbox. 

Je hebt inlogcodes nodig die toegang geven tot het beschermde gedeelte van de griezel website. Deze inlogcodes kun je eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn de codes nog beperkt geldig.


FEESTPAKKETTEN (OPTIE)

Het draaiboek helpt bij de voorbereiding van het feestje en de aankleding ervan, je zult nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bij elk thema hebben we ook een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je al enkele afbeeldingen van het pakket en in onze webshop staat een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;)